En äkta all-rounder

Parquetvinyl passar verkligen för alla slags rum, från källaren till vinden och från ditt badrum till köket eller sovrummet. Letar du efter ett golv för professionell användning? Det går också!

Parquetvinyl passar verkligen för alla slags rum, från källaren till vinden och från ditt badrum till köket eller sovrummet. Letar du efter ett golv för professionell användning? Det går också!

Sovrum


Okej, sovrummet är platsen där du bör få en ordentligt nattsömn. Och det är kanske exakt vad du får. Men ändå bör den första kontakten med världen varje dag, när du svänger benen över sängkanten, var varm och angenäm. På så sätt vaknar du alltid på rätt sida! Men ditt sovrum kan även vara platsen där du klär på dig.  Kanske är det här du har roligt när du väljer ut rätt klädsel för rätt tillfälle. Eller kanske gillar du att använda ditt sovrum för en avslappnande yoga-session eller ett Zumba-pass online. En sak är säker, med Parquetvinyl under fötterna blir allt ännu trevligare!
Sovrum

Badrum


Blev barnens skumbad lite för vilt? Det händer ibland. Inga problem: Parquetvinyl är verkligen vattentätt. Inte ens fogarna släpper igenom en droppe vatten. Det kan du lita på. Det är även väldigt trevligt att gå barfota på Parquetvinyl. Vinyl är inte lika kallt som keramikplattor. Perfekt om man behöver lite tid för att vakna på morgonen. Hygienen är mycket viktigt i ett badrum. De måste rengöras ordentligt då och då. Lyckligtvis behöver du inte bekymra dig om detta när det gäller Parquetvinyl.
Badrum

Kök


I många hem är köket samlingspunkten, där det händer så mycket mer än bara matlagning och familjemåltider. Det är här man verkligen lever livet. Det är inte konstigt att golvet behöver våttorkas ordentligt då och då.  Med Parquetvinyl blir du färdig på nolltid. Saker kan gå snett i köket. Någon råkar välta en kopp under morgonrusningen, eller ännu värre, en burk med tomatsås krossas mot golvet efter en hård dags arbete.  Det är det sista man behöver!   Även om vi inte kan hindra burken från att falla, kan vi säga att den inte kommer att göra ett hack ditt Parquetvinyl-golv och att golvet inte heller kommer att missfärgas.  Så, ta ett djupt andetag, torka upp det... och beställ en pizza?
Kök

Vardagsrum


Japansk minimalism, skandinavisk sparsamhet, elegant lantligt eller grovhugget industriellt. Oavsett vilken stil du föredrar vill du att ditt golv ska utgöra en perfekt del av bilden.  Golvet är viktigt för att skapa atmosfär i ett rum.  Det kommer i regel att finnas kvar i åratal.  Så se till att göra det rätta valet!  Hur som helst erbjuder Parquetvinyl ett brett utbud av stilar och färger. Vi håller med Charles Eames fullständigt: "Detaljerna är inte detaljerna, de skapar designen."  "Detaljer" som exempelvis struktur som matchar mönstret, en färgad fog eller v-skåra säkerställer tillsammans att golvet har rätt look och känsla.
Vardagsrum

Låt oss tala affärer!

Från eleganta glasögonbutiker till fitnessbutiker, från tuffa motorcykelförsäljare till femstjärniga restauranger. Många har redan valt Parquetvinyl.

Catering

Du har en passion, en dröm, ett livsverk. Vi har säkert ett golv som är perfekt för din design. Oavsett vilken design du föredrar kan Parquetvinyl erbjuda flera olika stilar och ännu fler färger.

Utforska!

Kontor

Oavsett om du har ett stort kontor med öppen planlösning eller ett litet utrymme – varför inte använda Parquetvinyl?

Utforska!

Butiksyta

Bilden måste vara perfekt... Vi kan tillhandahålla rätt golv!

Utforska!

Vanligt förekommande frågor

  • Undergolvet måste vara torrt, rent, hårt och slätt. Det får ha ojämnheter med en tolerans på 5 mm på en längd av 3 m. Golvet får inte luta i någon riktning med mer än 25 mm per 2 m. Även om Parquetvinyl är vattenavvisande fungerar det inte som en fuktspärr. Eventuella lösa brädor måste fästas, sprickor i betong måste fyllas. Läs alla villkor i installationsanvisningarna.

  • Slitklassen hänvisar till ett allmänt klassificeringssystem för matta, vinyl, laminat och parkettgolv för att beskriva vilken typ av miljö golvet kan användas. Exempelvis är klass 32 lämplig för kommersiell användning för bostäder till lätt, klass 33 för kommersiell användning för bostäder till intensiv användning och klass 34 för kommersiell användning för bostäder till mycket intensiv användning.

    Mer om den här frågan.
  • Alla samlingar har redan integrerade undergolv. Det betyder att du inte behöver ett separat undergolv - i själva verket får du inte använda en.

Några fler frågor?